Stockpaard Producties
Brandenborchweg 1
7251 MA Vorden
Telefoon 0575-559261
Email info@stockpaard.nl

Prijzen/Voorwaarden

Natas aan het werk 

Het op deze site getoonde beeldmateriaal is om naar te kijken en van te genieten. Het mag worden gedownload, doorgestuurd en zelfs vermenigvuldigd, maar uitsluitend voor privé-gebruik. Fotograferen is, behalve onze passie, immers ook onze 'boterham'. Daarom rusten er auteursrechten op al het beeldmateriaal en is vermenigvuldigen met winstoogmerk niet toegestaan. Wilt u tekst- of beeldmateriaal van ons gebruiken, voor publicaties van welke aard dan ook, gelieve vooraf contact met ons op te nemen.
 
Opdrachten
Natasja Bekkers en Arjan Wijnstra fotograferen niet alleen voor tijdschriften, maar ook voor bedrijven en particulieren. Iedere opdracht zien ze als een nieuwe uitdaging. Graag maken ze in overleg met u een passende offerte. Bij in opdracht gemaakte foto's is het copyright, voor het vooraf overeengekomen gebruik, veelal inbegrepen.
 
Publicitair gebruik
Wilt u bestaande foto's of teksten van Stockpaard Producties publiceren in bijvoorbeeld een tijdschrift, folder of op internet? Neem dan eerst contact met ons op zodat we in overleg een passende vergoeding kunnen afspreken.
 
Algemene voorwaarden

Op alle rechtsbetrekkingen, diensten en leveringen van Stockpaard Producties zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank in Amsterdam onder nummer 78/2005 en die u, op verzoek, gratis ter beschikking worden gesteld. Zie tevens: www.fotografenfederatie.nl

 

Alle foto's copyright © Stockpaard Producties - Gerealiseerd door A!tention