Stockpaard Producties
Brandenborchweg 1
7251 MA Vorden
Telefoon 0575-559261
Email info@stockpaard.nl

Uitleg fotoarchief

Bekijk het archief middels een keuze uit de vaste ('populaire') zoektermen en/of  zelf in te typen zoekcriteria. Probeer daarbij verschillende omschrijvingen. Lukt het niet met de term -poezen-, zoek dan eens op -katten-. Lukt het niet in enkelvoud -schaap-, probeer het dan eens in meervoud -schapen-. In het zoekvenster kunnen meerdere begrippen tegelijkertijd worden ingegeven, bijvoorbeeld: honden   water. De computer selecteert dan alle beelden waarop honden in of bij het water gefotografeerd zijn. 

 

Wanneer u een foto van uw keuze aanklikt, verschijnt deze vergroot in een lage resolutie (met 'watermerk'). Dit is gedaan om te voorkomen dat de foto zonder toestemming wordt gebruikt. Als u beeldmateriaal bestelt, krijgt u uiteraard het/de volle bestand(en) geleverd. Ook is lang niet al het beeldmateriaal in het archief op voorhand handmatig op kleur en contrast gecorrigeerd. Uiteraard gebeurt dit wel zodra er beeld wordt besteld.

 

Kunt u iets niet vinden?Stuur dan een e-mail naar info@stockpaard.nl en omschrijf de foto('s) die u graag zou willen bestellen. Ook kunt u bellen met tel.: 0575 559261.

Alle foto's copyright © Stockpaard Producties - Gerealiseerd door A!tention